O nas

Naša glavna dejavnost je pridelava konvencionalnega, pasteriziranega in ekološkega suhega sadja (slive, češnje, hruške, jabolka). Mešanica tradicije, izkušenj in uporabe najmodernejših načinov za gojenje, predelavo in pakiranje suhega sadja je vodila do naše lastne blagovne znamke Stela Prunela.
Blagovna znamka označuje izkoščiščene suhe slive najvišje kakovosti, ki so tehnološko obdelane in primerne za takojšnjo uporabo. Leta 2003 smo blagovno znamko prvič predstavili na sejmu v Novem Sadu, kjer je postala zmagovalka in prejela zlato medaljo v kategoriji suhih sliv.

Več

NAŠI IZDELKI

Agranela d.o.o.

Rinfuza

Poleg konvencionalnega suhega sadja ponujamo tudi suho sadje v rinfuzi brez konzervansov ali ekološko suho sadje.

Pakirani program

Naš pakirani program obsega konvencionalno, pasterizirano in ekološko suho sadje.

NAŠA POSEBNA PONUDBA

Agranela d.o.o.

Suhe slive brez konzervansov

Pasterizirani program

Suha sliva, oblita s čokolado

Čokoladni program
testimonial 1
testimonial 2
testimonial 3
testimonial 1
testimonial 2
testimonial 3
testimonial 3

Certifikat ISO 9001:2000

Certifikat HACCP

Certificate TuV NORD

ISA Certifikat

SGS Certifikat 4

SGS IFS Certifikat 5

NOVICE

Najnovejše novice in dogodki

Kmalu novo pakiranje

Kmalu novo pakiranje

Suha sliva, oblita s čokolado, kmalu v novi embalaži. Moderno in všečno!

Več
Fantastičnih pet iz Bruslja! Svetovni kuharski mojstri nagradili srbske izdelke

Fantastičnih pet iz Bruslja! Svetovni kuharski mojstri nagradili srbske izdelke

Svetovni kuharski mojstri nagradili srbske izdelke Bruselj, 26. 6. 2019 - Pet srbskih podjetij je prejelo prestižno nagrado za prvovrsten okus njihovih izdelkov, t. i. Superior Taste Award, in izvedelo več o marketinških in poslovnih priložnostih, ki jih nagrada prinaša: Agranela za suhe slive, Real Red Raspberry za malinov namaz, Ecovital za hladno stisnjeno bučno olje, Happy Honey za surovi med z liofiliziranimi slivami in Arrow za sesekljan ajvar. Slovesnosti ob podelitvi prestižnih nagrad v Bruslju se je udeležilo na stotine svetovnih proizvajalcev hrane in pijače, kuharski mojstri, somelierji ter predstavniki trgovskih verig in medijev. Sodelovanje na tekmovanju je podprla Agencija Združenih držav Amerike za mednarodni razvoj. »To je velik uspeh za srbske proizvajalce. Nagrada za prvovrsten okus v osredje postavlja izdelke, ki jih je preizkusilo in nagradilo 100 vodilnih svetovnih Michelinovih kuharskih mojstrov. Potrošnik lahko z zaupanjem kupuje te izdelke in ve, da je za svoj denar dobil vrhunsko kakovost,« je povedal Alan Coxon, član žirije in gostitelj letošnje slovesnosti, ki jo organizira Mednarodni inštitut za okus in kakovost. Na isti dan, ko so bili nagrajeni srbski premijski izdelki, je na Veleposlaništvu Republike Srbije v Bruslju potekal sprejem, ki so ga organizirali v sodelovanju z Misijo Republike Srbije pri Evropski uniji. Dogodka so se udeležili diplomatski predstavniki, predstavniki belgijskih podjetij in uvozniki živil. Marina Jovićević, veleposlanica Republike Srbije v Kraljevini Belgiji, je otvorila sprejem in nagovorila udeležence: »Nimamo pogosto priložnosti, da se zberemo na tako čudovitem dogodku, ki je posvečen okusu.« Veleposlanica je izpostavila, da bo prestižna nagrada srbskim proizvajalcem odprla vrata za prihodnje poslovno sodelovanje med Srbijo in Belgijo, prav tako pa tudi z drugimi državami Evropske unije. Jasmina Debeljak Maljković, namestnica vodje projekta za konkurenčno gospodarstvo v okviru Agencije Združenih držav Amerike za mednarodni razvoj, je poudarila pomen promocije srbskih visokokakovostnih izdelkov na tujih trgih, predvsem na trgu Evropske unije: »Prav s takšnimi dogodki lahko promoviramo srbsko visokokakovostno prehrambeno industrijo. Srbija se je danes pridružila državam z najboljšimi izdelki in dokazala, da imajo srbska podjetja poleg kakovostnega sadja in zelenjave tudi velik potencial za izdelavo izdelkov vrhunske kakovosti.«

Več
Copyright © Agranela d.o.o. 2020. | All right reserved | Created by NormaReclamare