Najviše priznanje visokog kvaliteta srpske hrane

Međunarodni institut za ukus (International Taste Institute), vodeća organizacija za ocenu i sertifikaciju ukusa, dodelio je nagrade za prvoklasan ukus (Superior Taste Award) pet  premijum  proizvodima iz Srbije. Tradicionalni, srpski, visokokvalitetni proizvodi - suve šljive, namaz od malina, hladno ceđeno ulje od semena bundeve, sirovi med sa liofilizovanom šljivom u prahu i ajvar dobili su najpoznatiji,  nezavisni svetski sertifikat iz oblasti prehrambenih....


Fantastična petorka iz Brisela! Svetski kuvari nagradili srpske proizvode

Pet srpskih kompanija primilo je prestižnu nagradu za prvoklasan ukus svojih proizvoda „Superior Taste Award“  i imalo priliku da nauči više o promotivnim i poslovnim mogućnostima koje ova nagrada donosi: Agranela za suve šljive, Real Red Raspberry za namaz od malina, Ecovital za hladno ceđeno ulje od semena bundeve, Happy Honey za sirovi med sa liofilizovanom šljivom i Strela za cepkani ajvar.


Uskoro - novo pakovanje

Čokoladirana šljiva uskoro u novom pakovanju. Moderno i dopadljivo!


Agranela u medijima

Agranela u medijima. Pogledajte video.


Fantastična petorka iz Brisela! Svetski kuvari nagradili srpske proizvode

Brisel, 26. jun 2019. godine – Pet srpskih kompanijaprimilo je prestižnu nagradu za prvoklasan ukus svojih proizvoda„Superior Taste Award“ i imalo priliku da nauči više o promotivnim i poslovnim mogućnostima koje ova nagrada donosi: Agranela za suve šljive, Real Red Raspberry za namaz od malina, Ecovital za hladno ceđeno ulje od semena bundeve, Happy Honey za sirovi med sa liofilizovanom šljivom i Strela za cepkani ajvar.Stotine proizvođača hrane i pića iz celog sveta, kuvari, somelijeri, predstavnici maloprodajnih lanaca i medija, prisustvovali su svečanoj ceremoniji dodele nagrada u Briselu. Učešće u ovom takmičenju podržao je USAID-ov Projekat za konkurentnu privredu.


NOVOSTI

Najnovija dešavanja i aktuelnosti

Copyright © Agranela d.o.o. 2020. | All right reserved | Created by NormaReclamare